Sponsoren
Focus

Waarom sponsor worden?

Volleybalverening Focus kenmerkt zich door een goede sfeer, onmisbaar bij een teamsport. De saamhorigheid is groot binnen Focus. Dit gevoel willen we graag uitstralen in uniformiteit van onze tenues.

Sponsoren zijn hiervoor heel erg belangrijk. Hoe mooi is dat we samen met onze sponsoren een steentje kunnen bijdragen aan wat voor mensen zo belangrijk is: met veel plezier een sport beoefenen.

Wat hebben wij als vereniging onze sponsoren te bieden? Tijdens onze wedstrijden worden alle teams wekelijks aangemoedigd door een groot aantal supporters.

  • Je bent in beeld bij jouw ‘potentiële’ klanten
  • Jouw en onze uitstraling naar buiten
  • En natuurlijk voor de sociale en maatschappelijke betrokkenheid

Onze trotse sponsoren

Wat zijn de mogelijkheden?

Er bestaan verschillende manieren om onze vereniging te sponsoren.

Sponsoren van kleding: 

  • Trainingsjasjes
  • Sponsor shirtjes
  • Sponsor broekjes

Wanneer je kiest voor de sponsoring van kleding is dit inclusief een bedrijfslink op onze website, vermelding banner in de Hessenhal, vermelding op onze Facebookpagina en een vermelding in de regionale kranten.

Uiteraard kun je ook algemeen sponsor worden. Dit kan een bijdrage zijn voor het creëren van een gezonde financiële basis voor Focus. Dit is mogelijk inclusief een bedrijfslink op onze website, een vermelding op de banner en op onze Facebookpagina.

Draag je volleybalvereniging Focus ook een warm hart toe? Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Je kunt contact met ons opnemen via het onderstaande contactformulier of stuur een mail naar scfocusvolleybal@hotmail.com.

Ik wil Focus graag sponsoren! Neem contact met ons op.