Volleybalvereniging
Focus

Over FOCUS

Volleybalvereniging FOCUS bestaat sinds eind april 1991 en is ontstaan uit een fusie tussen de volleybalvereniging De Valken uit Hoog-Keppel en de afdeling volleybal van sportvereniging Drempt Vooruit (het huidige HC 03). De clubkleuren van bovengenoemde teams werden samengevoegd en daardoor ontstond de kleur PAARS. Het logo kenmerkt zich door de samensmelting van beide clubs, een brandpunt. We zijn inmiddels ruim 25 jaar verder en onze thuisbasis is nog steeds de Hessenhal in Hoog-Keppel. Focus: een vereniging waar we trots op mogen zijn! Een vereniging waar iedereen welkom is.

Focus kenmerkt zich door een goede sfeer, onmisbaar bij een teamsport! Daarnaast hebben we tal van vrijwilligers, trainers, scheidsrechters, bestuur en commissies en sponsoren die onze vereniging een warm hart toedragen en ervoor zorgen dat we samen kunnen doen waar we goed in zijn: Volleyballen!

Focus biedt ruimte voor talent én recreant, prestatie en plezier. Focus is actief in sponsoring en zichtbaar in Keppel, Hummelo, Drempt en omgeving. We hebben goede trainers op alle niveaus. We streven naar gezelligheid, zowel voor als na het volleyballen en kunnen altijd rekenen op veel publiek tijdens de thuiswedstrijden. Ook bij uitwedstrijden zijn de trouwe supporters aanwezig. We beschikken over een uitstekende accommodatie met ruimte voor 4 competitievelden, een ruime parkeergelegenheid en een gezellig sportcafé!

Naast de 5 (dames)seniorenteams en recreanten kent onze vereniging een steeds groter wordende jeugdafdeling. Alle competitie spelende teams spelen hun thuiswedstrijden op zaterdagmiddag. De heren recreanten spelen een paar keer per jaar in toernooivorm hun wedstrijden. Meer informatie over de teams, bijvoorbeeld over de teamindeling en trainingstijden vind je terug onder TEAMS.

Stichting Hessenhal

Volleybalvereniging Focus huurt de hal van de Stichting Hessenhal. Deze stichting draait volledig op vrijwilligers. Zij zijn dan ook altijd op zoek naar mensen die als vrijwilliger hun steentje willen bijdragen. Dat kan op een vaste avond zijn of een dagdeel in het weekend, eenmalig, voor een maand, voor het hele seizoen. Maakt niet uit, iedere hulp is welkom!

www.hessenhal.nl

Laatste nieuws

Hoera een nieuwe website!

Hoera, onze nieuwe website staat live! Op de website vind je allerlei informatie over volleyballen bij Focus.

Het nieuwe seizoen is begonnen

Het nieuwe seizoen is begonnen. Vanaf 28 augustus starten alle trainingen.

Onze sponsoren