Volleybalvereniging
Focus

Over FOCUS

Volleybalvereniging FOCUS bestaat sinds eind april 1991 en is ontstaan uit een fusie tussen de volleybalvereniging De Valken uit Hoog-Keppel en de afdeling volleybal van sportvereniging Drempt Vooruit (het huidige HC 03). De clubkleuren van bovengenoemde teams werden samengevoegd en daardoor ontstond de kleur PAARS. Het logo kenmerkt zich door de samensmelting van beide clubs, een brandpunt. We zijn inmiddels ruim 25 jaar verder en onze thuisbasis is nog steeds de Hessenhal in Hoog-Keppel. Focus: een vereniging waar we trots op mogen zijn! Een vereniging waar iedereen welkom is.

Focus kenmerkt zich door een goede sfeer, onmisbaar bij een teamsport! Daarnaast hebben we tal van vrijwilligers, trainers, scheidsrechters, bestuur en commissies en sponsoren die onze vereniging een warm hart toedragen en ervoor zorgen dat we samen kunnen doen waar we goed in zijn: Volleyballen!

Focus biedt ruimte voor talent én recreant, prestatie en plezier. Focus is actief in sponsoring en zichtbaar in Keppel, Hummelo, Drempt en omgeving. We hebben goede trainers op alle niveaus. We streven naar gezelligheid, zowel voor als na het volleyballen en kunnen altijd rekenen op veel publiek tijdens de thuiswedstrijden. Ook bij uitwedstrijden zijn de trouwe supporters aanwezig. We beschikken over een uitstekende accommodatie met ruimte voor 4 competitievelden, een ruime parkeergelegenheid en een gezellig sportcafé!

Naast de 5 (dames)seniorenteams en recreanten kent onze vereniging een steeds groter wordende jeugdafdeling. Alle competitie spelende teams spelen hun thuiswedstrijden op zaterdagmiddag. De heren recreanten spelen een paar keer per jaar in toernooivorm hun wedstrijden. Meer informatie over de teams, bijvoorbeeld over de teamindeling en trainingstijden vind je terug onder TEAMS.

Gedragscode

Focus biedt ruimte voor talent én recreant, prestatie en plezier. Focus is actief in sponsoring en zichtbaar in Keppel, Hummelo, Drempt en omgeving. Binnen een vereniging waar zowel jeugd als senioren actief zijn is het van belang om met elkaar een aantal regels af te spreken over de manier waarop we met elkaar omgaan, wat we van elkaar verwachten en wat wel en niet toelaatbaar is. Deze regels hebben we uitgewerkt in deze gedragscode. Hierin beschrijven we verschillende thema’s zoals: de wet op de privacy (AVG), sociale media, pesten en seksuele intimidatie. Focus is niet alleen een volleybalvereniging maar vormt ook een onderdeel van de gemeenschap. Wij maken gebruik van een accommodatie die door meerdere verenigingen wordt gebruikt maar ook door meerdere mensen wordt bezocht. Wij vinden het belangrijk dat onze leden, coaches, trainers, scheidsrechters en supporters zich op een sportieve en respectvolle manier gedragen ten opzichte van de ander. Dit geldt zowel in als buiten het veld. Deze gedragsregels krijgen in onze jeugdteams expliciete aandacht en worden ook in de ouderavond besproken.

Declaratieformulier

Mocht je kosten voor de vereniging hebben gemaakt, maak dan gebruik van bijgaand declaratieformulier.

Stichting Hessenhal

Volleybalvereniging Focus huurt de hal van de Stichting Hessenhal. Deze stichting draait volledig op vrijwilligers. Zij zijn dan ook altijd op zoek naar mensen die als vrijwilliger hun steentje willen bijdragen. Dat kan op een vaste avond zijn of een dagdeel in het weekend, eenmalig, voor een maand, voor het hele seizoen. Maakt niet uit, iedere hulp is welkom!

www.hessenhal.nl

Laatste nieuws

Nieuwe samenwerking!

Volleybalvereniging FOCUS tekent een overeenkomst met ERIMA en Claus Sport 2000. 🖋️✅ Met de ondertekening van

Algemene ledenvergadering 26 februari 2024

Op maandag 26 februari 2024 is de Algemene ledenvergadering.

Onze sponsoren