Focus Corona maatregelen – 14 oktober 2020

* Senioren GEEN wedstrijden, GEEN training.
* Jeugd(leden) onder de 18 GEEN wedstrijden, WEL training.

Beste spelers/speelsters, ouders/verzorgers en vrijwilligers van Focus,

Gisteren heeft de regering nieuwe maatregelen aangekondigd om de verdere verspreiding van het coronavirus te beperken. Vervolgens heeft de Nevobo besloten dat alle competities vanaf 14 oktober voor tenminste 4 weken wordt stilgelegd. Deze maatregelen hebben veel impact op het verdere verloop van de competities.

De Nevobo werkt de mogelijke scenario’s uit voor het vervolg van de competities. De uitkomst zal mede afhankelijk zijn van de duur van de huidige situatie.
De geplande CMV toernooien voor deze periode komen te vervallen.

Op basis van de richtlijnen van het RIVM, de regering en de Nevobo hebben wij besloten dat vanaf 14 oktober, voor tenminste 4 weken, de volgende aanvullende maatregelen gelden:

• Senioren: Geen trainingen en geen wedstrijden voor alle leden van 18 jaar en ouder;

• Jeugd: Leden onder de 18 jaar mogen nog wel trainen, maar geen wedstrijden meer spelen. Alle trainingen voor onze jeugdteams blijven ongewijzigd doorgaan.

• Kleedkamers mogen niet meer gebruikt worden en ook de tribune is dicht.

Indien je er als jeugdtrainer geen goed gevoel bij hebt om nog training te geven aan je team, respecteren wij deze keuze uiteraard. Meldt dit dan even bij Nefèr Koenders van de jeugdcommissie, dan wordt er naar een oplossing gezocht.

Alleen wanneer het aantal Corona-besmettingen scherp daalt, is het mogelijk dat de maatregelen straks weer worden versoepeld.

We hopen dat jullie deze periode allemaal gezond en wel doorkomen.

Sportieve groet,
Het bestuur